Mengenai Kami

Dengan pengalaman lebih 20 tahun, Century World dan Kumpulan Syarikat-syarikatnya adalah nama yang dipercayai di dalam pembangunan hartanah. Portfolio kami terdiri daripada pembangunan residensi, komersial dan industrial seperti projek-projek berikut:
Taman Minang, Kajang; Taman Jasmin 2, Kajang; Taman Cheras Permai 2, Cheras; Taman Salak South 2, KL; Taman University Bangi Fasa 1 & Fasa 2, Bangi; Taman Dato Hormat, Klang; Taman Desa Sijankang, Klang; Taman Damai, Kuala Pilah; Taman Putra, Bidor di Perak; Bidor Street Mall @ Bidor at Perak & Sepang Industrial Park, Sepang.

 

Dengan minat & dedikasi selama beberapa dekad untuk memberikan yang terbaik untuk anda, Century World bukan sahaja mempunyai rekod yang hebat tetapi ia juga sentiasa memberikan pulangan yang lumayan kepada pembeli, pemegang kepentingan, pelabur & komuniti projek kami.

Apa yang membuatkan kami istimewa? Kami percaya untuk membina komuniti yang kuat & selamat, pembangunan yang berkualiti diperlukan untuk komuniti berkembang maju. Ini jugalah sebab kenapa kami komited dalam memberikan anda projek pembangunan yang boleh membuatkan kami bangga.

Daftar Minat 

Anda Sekarang!

Daftar Sekarang